CIRCUS MAXIMUS

GARY MOORE MEMORIAL

Lavvotunet, Dokka 01.06.2013

Bilder og videoer fra konsertenKlikk på logoene nedenfor for musikkvideoer og mer information om bandene.


STORMBRINGER ROCK CLUB har igjen gleden av å ønske velkommen til Lavvotunet på Dokka, og nok en stor rockehappening.Vårt første arrangement for sommeren 2013 presenterer et av de virkelig store up and coming-bandene innen den litt mer progressive formen for rock/metal.

Norske CIRCUS MAXIMUS har siden starten i 2005 sakte, men sikkert bygd seg et navn innen den progressive delen av rocken. Oppfølgeralbumet "Isolate" og fjorårets mesterverk "Nine" lå begge inne på VG-lista i flere uker.
STORMBRINGER ROCK CLUB på Dokka er veldig stolte av å presentere GARY MOORE MEMORIAL, som lover publikum ei fantastisk reise gjennom Gary Moores karriere, fra tungrocken på sytti- og åttitallet og frem til nåtidens bluesepoke som dessverre stoppet opp så altfor tidlig.

Ta med luftgitaren og kom på Lavvotunet, Dokka, lørdag 1. juni 2013. Gary Moores musikk vil for alltid leve, og det beste beviset på det får du med GARY MOORE MEMORIAL, et knippe artister med like stort hjerte og kjærlighet til de samme verdiene som Gary Moore hadde som artist.