LAVVOTUNET 8. september 2012

A Night Under Purple Rainbow


Bilder fra konserten

Klikk på bildene for å se dem i full størrelse

STORMBRINGER ROCK CLUB er stolte av å kunne presentere en levende legende på Lavvotunet på lørdag den 8. september under Elgfestivalen. Da kommer ingen ringere enn den tidligere Rainbow- og Deep Purple-vokalisten Joe Lynn Turner til Dokka, og med seg har han norske Come Taste The Band, som i flere år har blitt regnet som et av verdens aller beste Deep Purple coverband.

I tillegg har vi har vært så heldige å få med Nickels & Dimes på plakaten 8 september. N&D er kjent for sin stødige blues rock og sine energiske live-opptredner. Vi kan love en musikkopplevelse av dimensjoner denne kvelden, proppfull av kvalitetsrock fremført av noen av de beste i sine sjangre.Dette medfører en liten justering av spilletidene. NICKELS & DIMES er kveldens Special Guest, og spiller før JOE LYNN TURNER & COME TASTE THE BAND.

Klikk på bildene nedenfor for å se en liten velkomsthilsen fra Joe Lynn Turner himself, og for mer informasjon om ham og bandet Come Taste The Band samt noen eksempel-videoer av hva du kan vente deg den 8. september.