Stormbringer Julebord 30. november 2013

Dette ble et kjempearrangement med god mat og veldig god underholdning. JØRN LANDE og TROND HOLTER spilte akustisk live musikk ut i de små timer (bussen kom bare så alt for tidlig! Red. anm.)

Her er et par videoer fra julebordet:
STORMBRINGER ROCK CLUB har gleden av å invitere til et klassisk, men rocka julebord, og datoen for dette er lørdag 30. november.

Til å underholde oss har vi klart å få i stand en skikkelig godbit, og faktisk en aldri så liten verdenspremiere: JØRN LANDE og TROND HOLTER kommer som akustisk duo og spiller for oss, både gode, gamle klassikere og eget materiale i akustisk drakt.

Julebordet er åpent for alle, både rockeklubbens medlemmer og andre som ønsker å feire sammen med oss og kose seg med god mat, godt drikke og fantastisk musikk!

Av praktiske årsaker ønsker vi at påmelding skjer så raskt som mulig.

  • Sted: Ullsaker Gjestegård i Vest-Torpa
  • Tid: Lørdag 30. november 2013 kl. 20:00
  • Det koster kr 500,- for mat OG underholdning. Ønsker du kun å delta som publikummer og oppleve musikken, koster dette deg kr 250,-.
  • Påmelding skjer ved å betale aktuelt beløp (kr 500,-/250,-) til kontonr. 15032507937. Husk å merke innbetalingen med navn!
  • Det blir satt opp felles transport fra Dokka sentrum klokka 19.00 for de som trenger skyss, og retur til Dokka igjen ca. klokka 01.30. Gratis for rockeklubbens medlemmer, kr 100,- for ikke-medlemmer.
  • Ønsker du transport til og fra julebordet fra Dokka, sender du en sms om det til Rune Vestrum på tlf. 41510889. Her også er det veldig fint om han får beskjed i litt god tid ifht. planlegging.
  • Gjestegården har begrenset antall plasser tilgjengelig. Vi ønsker at dette skal være en intim og hyggelig setting, og ikke en konsert i vanlig forstand, så vi anmoder alle som har lyst til å delta til å melde seg på så fort som mulig. Vi legger selvfølgelig ut informasjon på både Facebook og www.stormbringer.no når det er fullt og ikke lenger mulighet til å melde seg på.

Vi gleder oss veldig til denne kvelden, og håper at mange av dere har lyst til å feire sammen med oss!