GODS OF THUNDER

Lavvotunet, Dokka 31.08.2013

Noen videoer fra konserten:


Kiss Forever barnekonsert
    Tid: 15:00
    Pris: 100,- for alle
    Gratis ansiktsmaling (starter 14:00)!
    Spar Dokka varter opp med is til alle!
    Åpen for alle
   
Hovedkonsert Wig Wam/Kiss Forever
    Tid: 20:00
    Pris: 350,- på billettservice/400,- i døra
    18 års aldersgrense

Klikk på logoene for musikkvideoer og mer information om bandene.


Hovedattraksjonen denne lørdagen er våre egne WIG WAM med Åge Sten Nilsen i spissen. Bandet slo i gjennom med brask og bram i Melodi grand Prix i 2005 med monsterhiten "In Your Dreams". WIG WAM har lovet oss et show vi aldri kommer til å glemme, og vi anbefaler absolutt alle å være tilstede på denne festaftenen!
I år er det 40 år siden amerikanske KISS ble dannet. STORMBRINGER ROCK CLUB føler sterkt for å markere bandets jubileum, og vi gjør det på følgende måte: KISS FOREVER, verdens aller fremste Kiss-tributeband kommer til Dokka. De har holdt det gående i over femten år, og de har spesialisert seg på å gjøre et show så overhode likt som mulig originalene. Bandet har lovet oss et show fullspekket med Kiss' største hits, og kanskje til og med et par overraskelser i form av låter du kanskje ikke hadde forventet å høre live fra Kiss sin rikholdige katalog.

Kiss er et rock'n roll-sirkus, og sirkus er til for barna. KISS FOREVER kommer derfor også til å holde en konsert på ettermiddagen på lørdag hvor det selvfølgelig er fri aldersgrense. På den måten kan barna også få oppleve hva Kiss og rock'n roll handler om.