tilbake til Dokka!

Selv om bandet er midt i innspillingen av sin nye skive, tar de seg likevel tid til å komme tilbake til Dokka under Landsbyfesten den 16. august. Denne gangen sørger vi for å få dem under tak, så kan vær og vind få lov til være så uforutsigbart det bare vil. Stedet er Milano, og tidspunktet er altså lørdag 16. august klokka 22.00.

CIRCUS MAXIMUS har bare fortsatt å legge verden for sine føtter med sin utsøkte og teknisk særdeles dyktig utførte progmetal, og albumet "Nine" som kom i 2012, toppet flere "Årets album"-lister verden over. Bandet er som nevnt godt i gang med et nytt album, og det skal bli spennende å høre om de fortsetter der de slapp med "Nine". Kanskje Milano på Dokka er stedet hvor bandet vil teste ut ei ny låt eller to på publikum?

Dere som følger bandet på Facebook eller YouTube vet at denne gjengen, til tross for skyhøye musikalske kvaliteter, ikke tar seg selv så altfor høytidelig, og de gjør alltid ting med en god dose humor og glimt i øyet. Det kan borge for en særdeles trivelig lørdagskveld på Dokka den 16. august. Det vil ikke bli forhåndssalg på konserten, kun salg i døra. Det kan lønne seg å være tidlig ute denne dagen!

Tilbakemeldingene fra publikum sist CIRCUS MAXIMUS var her var utelukkende positive, og vi lar følgende uttalelse fra en godt voksen mann være beskrivende nok: "Detti var så bra at je glømte å drekke". Vel møtt! ☺

En video fra da de besøkte Dokka i 2013:

Noen andre smakebiter: