DREAM POLICE

Vi åpner sesongen med østfoldbandet DREAM POLICE. Bandet hadde stor suksess på slutten av åttitallet og begynnelsen av nittitallet. De ga ut to kritikerroste skiver i sjangeren bluesbasert tungrock, og nøt stor suksess her hjemme.

Bandet består av i dag som for tjue år siden: Trond Holter på gitar, Odd René Andersen på vokal, Ole Petter Hansen Chylie på trommer og Rino Johannessen på bass. Gitarist Trond Holter opplevde senere stor suksess med bandet Wig Wam, mens vokalist Odd René Andersen fortsatte som soloartist, og ga ut to suksessfulle album i henholdsvis 1995 og 1996, "Break Of Dawn" og "Good Company". De mest kjente låtene fra hans solokarriere er hitsinglene "You Are The One" og "Walking On Water" som fortsatt er å høre på radio.

I tillegg er Odd René velkjent fra flere NRK-programmer, både som musikalsk gjest, men også som fast, musikalsk innslag i flere programserier. Han er uten tvil en av Norges aller beste vokalister, og behersker de aller fleste stilarter. Men på Dokka blir det melodiøs tungrock som gjelder. Sjekk gjerne ut bandets nyeste låt "Wild World" på bandets hjemmeside www.dreampolice.no eller på youtube. Dream Police låter bedre enn noensinne!