Hovedattraksjonen på vår åpningskveld er ingen ringere enn JORN, stjernevokalist Jørn Landes hjertebarn. Bandet startet i 2000 da de ga ut debutskiva Starfire som bestod av 50/50 eget materiale og coverlåter. Siden den gang har bandet gitt ut skiver jevnlig, og totalt, inkludert et par samleplater og liveskiver, teller bandets katalog til nå hele 12 album, hvorav det foreløpig siste studioalbumet var en hyllest til nå avdøde Ronnie James Dio, enkelt kalt "Dio".

Men Jørn Lande er mye mer enn bare en tungrockvokalist. Pr. i dag regnes han for å være en av verdens beste vokalister uansett stilart, og han har et imponerende antall utgivelser bak seg siden den spede starten med Vagabond i 1994. Han har vært flittig brukt i en mengde forskjellige konstellasjoner, alt fra rockeoperaer til progressiv metal, fra bluesbasert rock til tyskermetal.

De prosjektene han har høstet kanskje størst anerkjennelse for, er blant annet bandet Beyond Twilight og skiva "The Devil's Hall Of Flame" som nok resulterte i at en del unge, håpefulle vokalister la mikrofonen på hylla. Også bandet ARK, som Lande startet sammen med Tore Østby (Raufoss og Conception, hvis noen lurte), og John Macaluso (trommevirtuos med fortid i blant annet TNT), var en kritikerrost konstellasjon som blant annet Steve Vai trykte til sitt bryst.

Bandets andre skive, Burn The Sun og Landes innsats på denne var også grunnen til at svenskenes gitarstolthet Yngwie Malmsteen ønsket å ha Jørn som vokalist i sitt band i 2000. Frem til 2006 var det likevel tyske Masterplan som var Jørns største kommersielle suksess, men de senere årene har bandet JORN turnert ekstensivt og virkelig fått fotfeste i store deler av verden. Bandet er bunnsolid, og har gjort et sted mellom 400 og 500 jobber med det som er grunnstammen nå: Tore Moren på gitar, Nic Anglieri på bass og ringreven Willy Bendiksen på trommer, Cozy Powells arvtager. I disse dager legger JORN siste hånd på verket på det som skal bli bandets neste studioskive. Slippdato er foreløpig satt til juni måned, men det er lov å håpe på et par nyheter denne kvelden på Dokka, og kanskje vi til og med får høre Deep Purple-klassikeren "Stormbringer" til ære for vår nystartede rockeklubb?

Det ryktes også at Dream Police-gitarist Trond Holter kommer til å slenge seg med JORN i løpet av kvelden for å sprite opp JORNs blytunge, klassiske rock med noen lekne Holter-licks. Møt opp og nyt en kveld i rockens tegn på Dokka!