I år er det 40 år siden amerikanske KISS ble dannet. Ikke noe annet band har maktet å fenge både unge og gamle i like stor grad som dem, og kombinasjonen fengende rockelåter, et forrykende sceneshow og en aura av mystikk rundt bandet, i all hovedsak på grunn av medlemmenes karakteristiske sminke, har gjort bandet til publikumsfavoritter i like mange år. STORMBRINGER ROCK CLUB føler sterkt for å markere bandets jubileum, og vi gjør det på følgende måte: KISS FOREVER, verdens aller fremste Kiss-tributeband kommer til Dokka. De har holdt det gående i over femten år, og de har spesialisert seg på å gjøre et show så overhode likt som mulig originalene.

Det hele begynte som en uhøytidelig greie på deres lokale hjemsted i Ungarn, men tilbakemeldinger fra publikum og etter hvert platebransjen, har ført til at bandet i løpet av de første fem årene rakk å gi ut tre plater, og har deltatt på flere Kiss-tributeskiver.

Bandet har etter hvert blitt meget etterspurt, både på egne turneer, men også større festivaler i Europa, og har for lengst passert 500 konserter som Kiss meget troverdige dobbeltgjenger. Sceneshowene deres inneholder alt det du forbinder meg et Kiss-show, og bandet låter så godt som klin likt sine store helter.

De har til og med endt opp som personlige favoritter hos Kiss selv i jungelen av band som ønsker å hedre dem, og de får sågar tilsendt originalenes setliste personlig hver gang Kiss skal ut på turnĂ©, for å kunne øve inn et show som er tettest mulig opp til originalenes eget.

Bandet har lovet oss et show fullspekket med Kiss' største hits, og kanskje til og med et par overraskelser i form av låter du kanskje ikke hadde forventet å høre live fra Kiss sin rikholdige katalog.

Kiss er et rock'n roll-sirkus, og sirkus er til for barna. KISS FOREVER kommer derfor også til å holde en konsert på ettermiddagen på lørdag hvor det selvfølgelig er fri aldersgrense. På den måten kan barna også få oppleve hva Kiss og rock'n roll handler om.


- Hans Mikael Ødegaard -