STORMBRINGER ROCK CLUB MEDLEM

Hei alle Rockere. Endelig er Stormbringer Rock Club i gang for fullt. Klubben er stiftet og registrert i Brønnøysund. Styret for første periode er også valgt og jobber på for spennende rocke opplevelser i 2012. Utgangspunktet for klubben var de mange rocke interesserte i distriktet. Vi tenkte at vi kunne "spare" penger vi brukte på reiser til konserter i en klubb og heller bruke disse til å få noen av våre helter til Dokka.

Er du en av dem som ønsker spennende navn innen rock til Dokka så bli medlem. Ett årlig støttemedlemskap koster 500,-. Da er du med og støtter oppunder økonomi som må til for å booke artister. Med dette har du gratis inngang på alle medlemskveldene (ikke de store konsertene) og kan delta på medlemsturer (til konserter i f.eks. Oslo) og andre arrangementer klubben har. Løp til banken og bli medlem folkens!

Betal til:    STORMBRINGER ROCK CLUB
   2870 Dokka
Bankkontonr:    15032507937
Husk å merk innbetalingen "Medlemsavgift" og inkluder navn og adresse

Husk at du også kan støtte oss med Grasrotandelen. Ta med Org Nummer 997 505 247 og spillekort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer, eller registrer via www.grasrotandelen.no