Hovedattraksjonen denne lørdagen er våre egne WIG WAM med Åge Sten Nilsen i spissen. Bandet slo i gjennom med brask og bram i Melodi grand Prix i 2005 med monsterhiten "In Your Dreams", og dette resulterte i omfattende turnering verden over.

De har til nå gitt ut fem studioskiver, og den foreløpig siste, "Wall Street", ble belønnet med terningkast 6, altså full pott i Oppland Arbeiderblad da den kom ut for et snaut år siden.
WIG WAM er et band som på mange måter er smidd over samme lest som Kiss, og både det visuelle og det musikalske har en del likheter. Bandet gjør bare helt sjeldent konserter, da vokalist Åge Sten Nilsen er travelt opptatt med sin suksessrike hyllest til bandet Queen, og gitarist Trond Holter er fast medlem i bandet Jorn, og har vært travelt opptatt med plateinnspilling der, og skal ut på en lengre turné med dem senere i år.

WIG WAM spilte for øvrig support for Kiss da de gjestet Oslo i 2010, og eks-Kiss gitarist Bruce Kulick deltok også på WIG WAMs hyllest av bandet på deres versjon av Kiss-hiten "I Was Made For Loving You" på albumet "Gods Of Thunder - A Norwegian Tribute To Kiss" i 2005.

WIG WAM har lovet oss et show vi aldri kommer til å glemme, og vi anbefaler absolutt alle å være tilstede på denne festaftenen!

- Hans Mikael Ødegaard -